Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Třetí světová válka

Nyní se však rétorika změnila a to dost razantně. Eskalovalo to tak že to bezpečně můžeme nazvat třetí světovou válkou.

Treti Svetova Valka August Cole Databaze Knih
Treti Svetova Valka August Cole Databaze Knih

Není proto ani jisté kdy by měla podle Nostradama propuknout třetí světová válka jasné je jen to že byl přesvědčený o tom že bude.

. Třetí světová válka podle Sovětů. Už v roce 2015 předpověděl že se Donald Trump stane prezidentem Spojených států trefil se také v tom že USA. Svět si ještě pamatuje hrůzy posledních dvou světových válek. Už několik jeho předpovědí v minulosti vyšlo teď Horacio Villegas tvrdí že ví kdy začne třetí světová válka.

Polsko volá kvůli událostem na svých hranicích po zákroku NATO Američané zase varují před útokem Ruska na Ukrajinu. Března 2022 1150 aktualizováno 1316. Každý si pamatuje z hodiny dějepisu že 1. 1 day agoTřetí světová válka zaznělo z ruské státní televize.

1 day agoZačala třetí světová válka oznámila moderátorka ruské státní televize. Jejich cílem je Porýní kde se nachází vysoké pece a komíny. Rusové táhnou dnem i nocí. Září 2020 četba na 3 minuty Taková forma třetí světové války by sice nebyla konfliktem krvavým ani jaderným ale vedla by ke ztrátě osobních svobod represím inteligence k novým politickým procesům a narušení suverenity.

Třetí světová válka podle ruské státní televize začala právě potopením křižníku Moskva před třemi dny. Prorokyně se také několikrát zmínila o třetí světové válce. Moderátorka ruské státní televize oznámila že potopením křižníku Moskva v Černém moři již fakticky začala třetí světová válka. Baba Vanga a 3.

Potopení ruského křižníku Moskva v Černém moři ukrajinskými střelami odstartovalo třetí světovou válku. Olga Skabejevová moderátorka ruské státní televize Rossija 1 v jedné z relací uvedla že po potopení válečné lodi Moskva a ze situace na Ukrajině lze usoudit že Rusko bojuje nejen proti Ukrajině ale i proti NATO. Třetí světová válka je za rohem vše může začít opět v Sarajevu. Pokud by se třetí světová válka zvrhla ve válku jadernou v té čtvrté by se zřejmě bojovalo jen klacky a kameny jak to předpověděl Albert Einstein.

Třetí světová válka je na spadnutí shodují se bezpečnostní experti. Ruské oficiální zdroje uvádějí že příčinou byl výbuch a požár aniž upřesnilo kdo škodu způsobil. To všechno se děje jen pár měsíců poté co Australané podepsali revoluční dohodu o nákupu jaderných ponorek. Třetí světová válka zaznělo z ruské státní televize Potopením křižníku Moskva v Černém moři započala podle moderátorky ruské státní televize třetí světová válka.

21 hours agoTřetí světová válka je tu řekla moderátorka stanice Rossija 1. 1 day agoTřetí světová válka začala oznámila moderátorka ruské televize. Třetí světová válka už začala říká Rusko. Ruská speciální operace na Ukrajině se už změnila v to co lze snadno nazvat třetí světovou válkou řekla moderátorka televizní stanice Rossija-1 Olga Skabejevová.

Během vysílání státní televize Rossija 1 to řekla divákům moderátorka Olga Skabejevová. Třetí světová válka zcela jistě začala oznámila ruská státní televize. Ve vysílání ruské státní televize Rossija 1 to prohlásila známá moderátorka Olga Skabejevová. Podle ní je nutné pochopit že právě teď se bojuje pokud ne přímo proti NATO tak proti.

Jakmile slunce vyjde přijde válka varuje prorok a pokračuje. Eskalovalo to v něco co můžeme klidně popsat. Ta měla začít v roce 2008 po vojenském konfliktu v Indii. Jejích slov si povšiml server iDnescz.

V kyberprostoru již propuká nový globální konflikt prohlásil vysoký představitel ruské obrany a dodal že Moskva doufá že bude spolupracovat s USA na snížení rizik plynoucích z digitálních přestřelek tam a zpět. 1 day agoZačala třetí světová válka oznámila moderátorka ve vysílání ruské televize. Ruské oficiální zdroje uvádějí že příčinou byl výbuch a požár aniž upřesnilo kdo škodu způsobil. Dále v roce 2010.

V poslední době upozorňují zpravodajské služby i bezpečnostní experti na reálný vznik. A pokud se nemýlí nebude to trvat dlouho. Je tomu sto let a historie se bude možná opakovat. Měla trvat čtyři roky a k boji měly být použity jaderné a chemické zbraně.

Světová válka nejblíže co kdy byla. Třetí světová válka by podle ruského ministra zahraničí Sergeje Lavrova byla jaderná a zničující. Z historie nicméně víme že promyšlená propaganda dokáže hravě ovlivnit i svobodné volby a přivést k moci ledajakou zvrácenou osobnost. Světová válka proroctví.

Vyjádření moderátorky Olgy Skabejevové zaznamenal portál Mirror. Německo mělo být vymazáno z mapy. Často se ale v jeho prorockých verších objevuje téma přicházejícího nebezpečí z východu a invaze do Francie. Třetí světová válka.

V ruské státní televize zaznělo že potopením křižníku Moskva v Černém moři již fakticky začala třetí světová válka. Rusko svou invazi na Ukrajinu stále nazývalo speciální vojenskou operací jak současnou válku označil Vladimir Putin. 1 day agoZačala třetí světová válka oznámila ruská moderátorka. Lavrov to uvedl v interview jehož části zveřejnila televize Al-Džazíra a o kterém informovala ruská tisková agentura TASS.

Podle některých hlasů je 3. Prezident bosenských Srbů vyhrožuje že rozpustí armádu vytvoří srbské ozbrojené síly a pokud někdo Bosně. Likvidace ruského křižníku Moskva v Černém moři ukrajinskými raketami znamená začátek třetí světové války. Ruská speciální operace na Ukrajině se už změnila v to co lze snadno nazvat třetí světovou válkou řekla moderátorka televizní stanice Rossija-1 Olga Skabejevová.

Andrey Krutskikh úředník ministerstva zahraničí. Pochopme že právě teď bojujeme pokud ne přímo proti NATO pak proti. Neznamená to však že by neexistovaly globální hrozby. Světová válka byla odstartována v Sarajevu.

Potkají se v Turecku ale moc si od toho Rusové ani Ukrajinci neslibují 28. Začala třetí světová válka oznámila moderátorka ruské televize. Světový konflikt odstartuje atentát na vysokého státního činitele k němuž dojde na Balkáně.

Dotyk Jak By Vypadala Treti Svetova Valka Kdyby K Ni V Brzke Dobe Skutecne Doslo
Dotyk Jak By Vypadala Treti Svetova Valka Kdyby K Ni V Brzke Dobe Skutecne Doslo
Treti Svetova Valka Sest Mist Kde By Jeste Tento Rok Mohla Propuknout More Zprav
Treti Svetova Valka Sest Mist Kde By Jeste Tento Rok Mohla Propuknout More Zprav
Hrozba 3 Svetove Valky Je To Oficialni Co Hrozi Ceske Republice Sip
Hrozba 3 Svetove Valky Je To Oficialni Co Hrozi Ceske Republice Sip
Treti Svetova Valka Nehrozi Spis Stret Mezi Usa A Iranem Tvrdi Pojar Seznam Zpravy
Treti Svetova Valka Nehrozi Spis Stret Mezi Usa A Iranem Tvrdi Pojar Seznam Zpravy
10procentni Pravdepodobnost Apokalypsy Treti Svetova Valka Jiz Neni Pro Trhy Tabu Ale Jeste Investujte Echo24 Cz
10procentni Pravdepodobnost Apokalypsy Treti Svetova Valka Jiz Neni Pro Trhy Tabu Ale Jeste Investujte Echo24 Cz

Posting Komentar untuk "Třetí světová válka"